Rólunk

Higiénia és stílus a csuklóra rögzítve

A koronavírus megmutatta, hogy jobban kell vigyáznunk az egészségünkre, mint azelőtt. A személyes- és környezetünk higiéniájának fenntartása az egyik legfontosabb védelmi vonal, amelyet nap mint nap biztosítanunk kell.

A súlyos fertőzések zöme kontakt módon, ill. cseppfertőzéssel, érintkezések útján terjed. A környezetünkkel legtöbbet érintkező testrészünk a kezünk, azon belül is a tenyerünk, amivel megfogunk különböző tárgyakat, majd a testünkhöz, főként az arcunkhoz nyúlunk és megérintjük az ételeinket is. Ezért tekinthetők a kezeink a legszennyezettebb testrészünknek, mellyel a leginkább átvihetjük a fertőzéseket. A személyes higiéniánk fenntartása érdekében a kéz megfelelő tisztítása elengedhetetlen.

 • Ekkor jött az ötletünk!

  Létrehozni valamit, kitalálni egy olyan megoldást, ami egyszerűsíti a kézfertőtlenítést a mindennapokban.

 • A kleen megalkotása.

  A kleen-wear karkötő először papíron született meg. A folyamatot ötletelgetéssel és skiccekkel kezdtük. Minden apró részletet kigondoltunk. Elkészítettük az első prototípusokat és tovább fejlesztettük a terméket. Ezt követően még nagyon sok prototípust kellett elkészíteni ahhoz, hogy megfelelően teszteljük a terméket és minden hibát kiküszöböljünk. Valamennyi részletre odafigyeltünk, hogy egy kényelmes és könnyen használható terméket hozzunk létre.

 • Anyag

  Fontos volt számunkra, hogy a legmegfelelőbb anyagot válasszuk a termékhez. A kleen-wear karkötő BPA mentes és bőrbarát anyagokból készült.

 • Csapat

  Egy ötlet megvalósulásához szükség van egy erős csapatra. Mi hárman különböző szakterületekről jöttünk és különböző szemszögből vizsgáltuk, elemeztük a termék létrejöttének folyamatát. Nagyon szorosan együtt dolgozunk, egy olyan termék megalkotásának az érdekében, ami segíti a kéz higiénia fenntartását és egyben szerethető, kedves tárgy is.

 • Célunk

  A kleen-wear csapatának célja, hogy elősegítsük a pandémia elleni védekezést és minél hamarabb visszatérhessünk a megszokott életünkhez, programjainkhoz, vagy akár egy még élhetőbb világhoz, ahol nem kell rettegnünk a járványoktól. Hosszú távon népszerűsíteni szeretnénk a kézfertőtlenítést azáltal, hogy kényelmes és elegáns külsőbe bújtatjuk, ezzel megszerettetve a mindennapi használatát és így megelőzve a betegségek, fertőzések terjedését, és lehetőleg kizárva egy újabb világjárvány kialakulását.

Cégadatok

Cégnév:
 kleen-wear kft.
Székhely és postai cím:
1119 Budapest, Fehérvári út 115. 5. em. 18.
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Fővárosi Törvényszék mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám:
Cg.01-09-379262
e-mail cím:
info@kleen-wear.com
Kapcsolatfelvétel: elektronikus bejelentőlapon keresztül, itt

 

Tárhelyszolgáltató: Shopify Inc. (Székhelye: 150 Elgin Street, Suite 800, Ottawa, ON K2P 1L4, Canada, support@shopify.com, support)