Rólunk

Mindannyian szeretnénk visszakapni régi életünket. Szeretnénk találkozni barátainkkal, beülni a kedvenc kávézónkba egy kávéra, utazni, megnézni a legújabb filmeket a moziban, fitten tartani magunkat a konditeremben és még sorolhatnánk. Összefoglalva: szeretnénk újra szabadok lenni.

 

A koronavírus megmutatta, hogy ehhez jobban kell vigyáznunk az egészségünkre, mint azelőtt. Személyes és környezetünk higiéniájának a fenntartása az egyik legfontosabb védelmi vonal, amelyet nap mint nap fenn kell tartanunk.

 

A fertőzések zöme kontakt módon vagyis érintkezéssel terjed. A környezetünkkel legtöbbet érintkező testrészünk a kezünk, ezért ez tekinthető a legszennyezettebnek. A személyes higiéniánk fenntartása érdekében ezért a kezek megfelelő tisztítása elengedhetetlen.

 

A kleen-wear egyedi újratölthető kézfertőtlenítő karkötője segít abban, hogy kényelmesen egy nyomással tisztára varázsoljuk kezeinket. Különleges formavilágának köszönhetően a megfelelő színt választva nem csak funkcionális, de szemrevaló kiegészítőként viselhető minden eseményhez.

 

A kleen-wear csapatának célja, hogy elősegítsük a pandémia elleni védekezést és minél hamarabb visszatérhessünk a megszokott életünkhez, programjainkhoz. Hosszú távú célunk, hogy népszerűsítsük a kézfertőtlenítést azáltal, hogy kényelmes és elegáns külsőbe bújtatjuk, ezzel segítve a betegségek, a fertőzéseket és egy újabb világjárvány megelőzését.

 

Üdvözlettel,

A kleen-wear csapata