6 szituáció amikor a lehető legjobbkor jön a kleen-wear

A kleen-wear karkötő a legújabb magyar termék a piacon és büszkék vagyunk rá, hogy nem csak a tervezés magyar, hanem magyar a gyártás is.

Az elmúlt időszakban egészségünk megőrzése érdekében elkezdtünk fokozatosan jobban odafigyelni a higiéniára és azt vettük észre, hogy a leggyakrabban a kézfertőtlenítőt vesszük elő, hogy megtisztítsuk kezeinket a kórokozóktól. “Macerásnak” és elavultnak tartottuk azt, hogy minden egyes alkalommal valahonnan elő kell kutatni a kézfertőtlenítő tubust és abból kinyomni a fertőtlenítőszert. Miért ne lehetne mindig kéznél a fertőtlenítőszerünk? Miért ne lehetne egyszerűsíteni, gyorsítani ezt a folyamatot? Miért ne lehetne olyan külsőbe bújtatni ami kényelmes, egyszerű és egy szép kiegészítő is egyben?


Sokszor találkozhatunk a boltokban is kézfertőtlenítő állomással, de nem vagy egyedül, ha te is azzal szembesültél, hogy meglepetésszerű dolog jött ki belőle, ha egyáltalán kijött bármi. Esetleg kellemetlen volt a szaga, vagy az összetételére érzékeny az ember keze.A kleen-wear kézfertőtlenítő karkötő valamennyi helyzetben ki tudja segíteni az embert. Összegyűjtöttünk néhány ilyen helyzetet vásárlóink segítségével és a saját tapasztalataink alapján, amikor a legjobbkor jön a kleen-wear karkötő.

 

1. A vilin

Az egyik legfrekventáltabb helyszín, bármely tömegközlekedési jármű. Legyen az villamos, busz, metró troli, hév vagy bármi egyéb. Szinte elkerülhetetlen, hogy ne fogjuk meg a kapaszkodót, a leszállást jelző gombot a villamoson vagy a buszon. Sajnos ilyenkor sokunkban az a gondolat motoszkál, hogy vajon ki foghatta meg előttünk, milyen kézzel és vajon hányan? 

De ha már egyszer megfogtuk azt a kapaszkodót, hogy el ne essünk a villamoson egy fékezéskor, érdemes utána rendesen megtisztítani a kezünket minél hamarabb. Ilyenkor a lehető legjobbkor jön a kleen-wear, mert nem biztos, hogy a közelben találunk, egy mosdót, vagy lehetőséget arra, hogy megmossuk a kezünket.

 

 

 

2. Egy finomság* előtt… ;)

Van, hogy a nagy hétköznapi rohanásban jól jön egy kis energia, egy kis muníció. Olyankor valamit gyorsan veszünk a pékségben, kisboltban vagy valami kedves kifőzdében. Előtte, mint az első pontban említettük, tömegközlekedtünk, megfogtunk felületeket, akár a telefonunk képernyőjét vagy egy leszállást jelző gombot. Fertőtlenítsünk, és inkább tiszta kézzel nyúljunk, ahhoz a falathoz, amit majd a szánkba veszünk. Nagy sietség, nagy rohanás, gyors fertőtlenítés a kleen-wearrel és több idő jut a finom falatra és nagyobb nyugalommal tartjuk a kezünkben azt a ropogós croissant*.

*ide bármilyen kedvenc finom étel helyettesíthető

 

 

3. Buli, fesztivál, koncert...

Az éjszakai élet, a kikapcsolódás, a tánc, a zene… Valószinüleg sokan vagyunk, azok akik nagyon örülnek annak, hogy újra lehet szórakozni, koncertre járni, fesztiválon lődörögni, beszélgetni, ismerkedni és táncolni élő zenére. Általában kissé kellemetlen egy ilyen helyen elmenni a mellékhelyiségbe. Ritkán fogad minket egy teljesen felszerelt, kifogástalanul higiénikus WC. Előfordul, hogy nincs is kézmosási lehetőség, például egy toi-toi WC-ben. Szinte elkerülhetetlen, hogy ne fogjunk meg semmilyen felületet. A kleen-wear karkötővel nagyon egyszerűen és gyorsan meg tudod tisztítani a kezeidet.

 

menta

 

 

4. Fitness és wellness

Az egészség fenntartása szempontjából fontos, hogy aktívak legyünk és sportoljunk. Az egészséges életmódhoz azonban hozzátartozik a megfelelő higiénia is. Egy fitness teremben sokszor használunk olyan eszközöket, amiket előttünk rengeten használtak és megérintettek. Egy igazán kellemesen fárasztó edzés sok izzadsággal is jár és tenyerünk olyankor nagyon tapadós lesz. Nem csak saját egészségünk érdekében, de másokra is odafigyelve érdemes megtisztítani kezeinket mielőtt és miután valamihez hozzáérünk. Nem is kell megállni edzés közben, hogy végezzünk egy gyors kézfertőtlenítést, akár futás közben nyomhatunk egy kis adag fertőtlenítőszert a karkötőből a kezünkre és máris higiénikusabbnak érezhetjük a tenyerünket. Valamint nemcsak a kezünket tudjuk így könnyedén fertőtleníteni, hanem egyéb felületeket is.

 

 

 

5. A felkészülten a túrára

Amíg még nincs nagyon hideg mozduljunk ki és élvezzük a természetet. Akár hívjuk el a barátainkat magunkkal. Nincs is annál jobb, mint a jó levegőn lenni, jó társaságban. Mindig van a társaságban egy olyan valaki, aki hoz magával “rágcsát”, szendvicset, teát és még sok minden finomságot. Ki ismer itt magára? Fontos, hogy egy ilyen túrán is legyen nálunk kézfertőtlenítő, és a kleen-wear ilyenkor a legkompaktabb és legpraktikusabb kiegészítő tud lenni. Ráadásul nemcsak a saját kezünket, hanem mások kezét is le tudjuk fertőtleníteni és garantáltan így te leszel a legfelkészültebb a társaságban.

 

6. Babák, gyermekek mellé

Rendkívül fontos a higiénia a  pici babáknál. Az anyukák életét is megkönnyítheti a kleen-wear karkötő. Minden tiszteletünk az anyukáknak, akik olyan gondosan nevelik kisbabájukat és olyan sokat dolgoznak önzetlenül és teljes szívből, hogy mindent megadjanak a gyermeküknek. 

A gyermek gondozása és nevelése mellett nem jut túl sok idő másra és reméljük, hogy a kleen-wear karkötő egy praktikus megoldást tud nyújtani a kismamáknak és megkönnyíti az életüket. 

 A kleen-wear célja, hogy népszerűsítse a helyes kézfertőtlenítést és egy olyan szerethető kiegészítő legyen a mindennapokban, mely kisegít minket rengeteg szituációban.

Még lehetne folytatni a listát, hogy milyen helyzetben jöhetne jól a kleen-wear karkötő.

Te hova használnád? Oszd meg velünk kommentben, hogy még milyen helyzetekben tudod elképzelni a kleen-wear karkötőt!

Várjuk szeretettel az ötleteiteket! :)

Szerezd be te is a kleen-wear karkötőt!

 

További csodás napot kívánunk,

kleen-wear csapata

 

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a megjegyzéseket közzétételük előtt jóvá kell hagyni. A hozzászólás elküldésével elfogadod az Adatkezelési tájékoztatónkat.